Ålesund Airport, Flyplassvegen 27, 6040 Vigra, Norway
6040 Ålesund, Ålesund

Åpningstid

Man-SønAlltid åpent

betal med mobil

booking

Priser

For priser, sjekk ut denne linken:

Avinor Ålesund Lufthavn

Beskrivelse

Parkering på Ålesund Lufthavn Vigra

Ålesund Lufthavn Vigra tilbyr flere ulike parkeringsområder avhengig av den reisendes behov.

Du kan forhåndsreservere/booke parkering på lufthavnen: Avinor Ålesund Lufthavn

 

Skiltgjenkjenning

Parkeringen starter og stopper automatisk. Du trenger ikke løse billett når du parkerer og du får ikke p-bot for manglende betaling (se under). Husk likevel å overholde skilter og regler for reservert parkering, som f.eks. parkering for bevegelseshemmede.

Betaling

Det behøves ingen betaling hvis innkjøring og utkjøring utgjør noen få minutter. Se skilter på stedet for fri gjennomkjøringstid. Merk at dersom du oppholder deg lenger på området enn gjennomkjøringstiden vil du bli belastet fra tidspunktet du kom (gjennomkjøringstiden trekkes ikke fra).

Betal med mobiltelefon: Via disse nettsidene eller mobilparkering.com betaler du etter utkjøring innen 48 timer. Tast inn skiltnummeret på bilen du brukte og tid/sted for parkering kommer opp. Betal med kort. Du trenger ikke opprette brukerprofil, men med brukerprofil kan du f.eks sette opp automatisk trekk. Du kan lese mer om denne tjenesten ved å klikke på skiltgjenkjennings-link ellers på denne siden.

Betal til betalingsautomat: Det er også vanlig betalingsautomat på stedet som du kan betale til. Tast inn bilens skiltnummer på automaten rett før utkjøring og betal med kort eller mynt. Det kan være kø ved automaten, vi anbefaler å betale med mobilen. 

Faktura: Hvis ikke betaling er registrert innen 48 timer sendes en faktura til bileieren som inkluderer fakturagebyr på kr 49,-.

Frekvente parkerende på lufthavnen: Dersom du tilhører en gruppe som ofte parkerer på lufthavnen (f.eks. ansatte, kontraktsparkering, taxi, varelevering, buss, leiebil, osv.) er du allerede blitt bedt om å kontakte oss for å iverksette avtalen din. Konsekvensen av å ikke hviteliste kjøretøy som avtalt er at man må betale for parkeringen på vanlig måte. Parkeringssystemet kjenner igjen skiltnummeret og vil ikke forstå at det er du som benytter parkeringen dersom du benytter andre kjøretøy enn de du har i systemet. Ta kontakt med oss på den kontaktinformasjonen du har mottatt, eller kontakt vårt kundesenter ved flere spørsmål. 

Gallery

Nyttige Lenker

Parkeringsautomaten i lommen! 

Tjenester

Ålesund Lufthavn Vigra-1
Betaling med kontanter
Ålesund Lufthavn Vigra-2
Betaling med kredittkort
Ålesund Lufthavn Vigra-3
Betaling med mobil
Ålesund Lufthavn Vigra-4
Ladeplass for EL bil

Offentlig transport

Ålesund Lufthavn Vigra-1
Lufthavn