Flere kunder har allerede mottatt et informasjonsbrev per e-post fra oss. Følg linken og beskrivelsen i brevet for å komme i gang. Kontakt oss hvis du trenger hjelp.  

Hvis du ikke har mottatt informasjon fra oss, og fortsatt har plastkort, vil du snart motta informasjon. Flere vil få beskjed i disse dager, for eksempel på den neste fakturaen som mottas av oss. Se også informasjon her. 

    

I løpet av 2017 ønsker vi at alle våre kunder går over til online løsningen. Kontakt oss hvis du har spørsmål, eller ikke har mulighet til å selv registrere deg som digital bruker. Plastkortet vil være gyldig en tid fremover. 

  

Endre registreringsnummer på kjøretøyet som skal brukes

Du kan endre reg.nr. på din profil under "tillatelser" og "parkeringsoversikt". Du kan også bruke EuroPark-Appen i dette tilfellet, etter at du har registrert avtale på nettsiden. Det er ingen begrensninger på hvor ofte man kan endre, bare påse at riktig reg.nr. ligger aktiv til enhver tid.

 

Registrering av flere kjøretøyer på en gang

Akkurat nå kan man dessverre ikke legge til flere kjøretøyer på en gang, men denne muligheten kommer snart. Vi vil oppdatere her.  Inntil dette er på plass anbefaler vi å bruke nettsiden eller EuroPark-Appen etter at du har registrert avtale på nettsiden, da den per nå er spesielt brukervennlig ved slike tilfeller. 

Kontakt vårt kundesenter eller salgsavdeling som vil hjelpe deg. Klikk her for kontaktdetaljer. 

Vi har et system som fanger opp dette. Så fort du har registrert deg på digital plattform, vil faktura som er blitt sendt i mellomtiden krediteres. 

Du kan sjekke selv på portalen om området du ønsker er ledig / tilgjengelig. For å komme til portalen, klikk her. 

Dersom du ikke har mulighet til å sjekke selv, kan du kontakte vår salgsavdeling. De vil fortelle deg om området du ønsker er tilgjengelig. Vi legger fortløpende ut områder på denne, slik som beskrevet her

Dersom området du ønsker ikke er tilgjengelig digitalt vil salgsavdelingen hjelpe deg videre med en "manuell" avtale.

Dersom området er fullt, vil du bli tilbudt et alternativ eller venteliste.

Abonnement

En abonnementsavtale registrert på digital plattform vil være løpende. Ny periode starter automatisk dersom den ikke blir sagt opp i inneværende periode. Se kjøpsbetingelser / kontrakt vedrørende oppsigelsestiden. 

Når du klikker på et parkeringsanlegg du er interessert i og en av tilbudene der, vlik du også raskt se om det er snakk om en løpende avtale eller ikke. 

Intervallene på avtalene kan være f.eks 1 måned løpende eller 3 måneder løpende. 

Abonnementet løper til du sier opp avtalen. 

Sesongkort

Sesongkort tilbys enkelte steder. Disse er IKKE løpende. Dette ser du av "produktet" du kjøper (om den står beskrevet som løpende eller ikke). Dersom du for eksempel kjøper et sesongkort på en måned, vil sesongkortet gå ut etter perioden du har kjøpt for er over. 

 

 

Oppsigelse generellt

Det er bare abonnementsavtaler (løpende avtaler) som må sies opp når du ikke har behov for den lenger. Sesongkort går ut av seg selv etter perioden er ferdig og behøver således ikke sies opp.

Når du kjøper produktet vil du raskt se om det er løpende eller ikke. Sjekk eventuelt avtalen din/kjøpsvilkårene eller kontakt oss for å sjekke. 

Abonnementsavtaler som er inngått på online portal

Hvis du har inngått avtalen din i online portalen, kan du enkelt si opp selv ved å logge deg inn på profilen din på portalen. Finn linker til portalen her. 

Øvrige oppsigelser

Øvrige oppsigelser og liknende henvendelser må alltid sendes skriftlig til salgsavdelingen per e-post eller brev. Finn kontaktdetaljer her. 

Var det noen spørsmål du ikke fant svar på her?

Dersom du ikke finner ut av dine spørsmål på denne siden, ved hjelp av kartsøketjenesten, eller på online portalen, kan du ringe eller sende e-post til vår salgsavdeling for en uforpliktende prat. 

Linker til Leie Parkering Online

Klikk på knappen for å komme til Online portalen. Her kan du søke på byer og se i kartet på anlegget som er nærmest deg.

Søk parkering 

Hvis du allerede har opprettet en profil kan du logge inn her:

Logg inn på Leie Parkering


Kontakt oss

Hvis du har behov for å komme i kontakt med kundesenteret eller vårt salgsteam for Leie av Parkering (på e-post eller telefon), finn kontaktdetaljene her. 

Kontakt oss