Leie av parkering "offline"

APCOA EuroPark er Norges største utleier av parkeringsplasser, og har parkering til langtidsutleie i byer og tettsteder over hele landet. 

I disse dager går vi over til en ny løsning for kontraktsparkering og parkeringstillatelser på en digital plattform. Per i dag er over 175 parkeringsanlegg tilgjengelig på plattformen og flere legges stadig til. Før høsten vil vi ha over 450 lokasjoner i portalen. 

Du kan sjekke selv i portalen om området du ønsker er ledig/tilgjengelig. Dersom området du ønsker ikke er tilgjengelig digitalt vil salgsavdelingen hjelpe deg videre med en "manuell avtale offline". 

Se mer her.

  

Overgang til online løsning for de som i dag har plastkort-parkeringsbevis

Vi har mange abonnement-brukere som inngikk sin leieavtale med oss før vi introduserte online-løsningen. Disse har inngått avtalen "manuelt" (det vil si ikke gjennom online portalen, men via kontakt med vår utleie-avdeling).

Hvis du er en av disse, har du et parkeringsbevis som du må passe på å legge i frontruten på bilen slik at kontrollørene våre gjenkjenner din rett til å parkere på stedet. Mange av "plastkort-brukerne" glemmer eller mister kortene sine, spesielt i forindelse med kortfornyelsen. Da er det tidkrevende for dem å få tak i et nytt, all den tid det må sendes per post (jepp, snail-mail..). Dette er også årsaken til at vi nå anbefaler å gå over til online-løsningen. 

Iløpet av de neste månedene vil "plastkort-brukere" motta en e-post fra oss med informasjon om hvordan de kan bytte og heller administrere avtalen sin som beskrevet ovenfor. Har du ikke enda fått informasjonen, ta gjerne kontakt. Se kontaktdetaljer til høyre. Det kan være at parkeringsområdet du bruker ikke er lagt ut i portalen helt enda, eller at e-posten vi har sendt har gått til en feil oppgitt e-postadresse (eller havnet i spam-filteret). 

Les mer om leie av parkering online her.