DigitalPermit910.jpg

Leie parkering online

APCOA EuroPark er Norges største utleier av parkeringsplasser, og har parkering til langtidsutleie i byer, tettsteder og på flyplasser over hele landet.

Nå kan du leie plass online på over 175 parkeringsanlegg i Norge. Flere legges til hver dag, og før høsten vil vi tilby leie av parkering online på over 450 lokasjoner gjennom portalen vår. 

De ulike parkeringsanleggene tilbyr to forskjellige løsninger, etter tilgjengeligheten på stedet:

  • Sesongkort: Et sesongkort kjøpes for èn helg, èn uke, èn måned osv., alt etter hva vi tilbyr på de ulike lokasjonene. Når perioden man har kjøpt er over, må man selv fornye sesongkortet. 
  • Abonnement: Avtalen er løpende til du ønsker å si den opp. Vi tilbyr for eksempel 1 måned løpende eller 3 måneder løpende. Jo lenger man ønsker å binde seg for, jo billigere blir det.

Med en slik parkeringsløsning har man alltid tilgang til området og kan kjøre inn og ut så mye man ønsker i perioden man har kjøpt for.

Man registrerer nødvendig informasjon i portalen og betaler parkeringen direkte. For abonnementer kan man bli automatisk trukket månedlig.

Bilens nummerskilt er "parkeringsbeviset". Man trenger altså ingen plastkort eller parkeringsbillett forøvrig.

Med brukernavn og passord kan man gå inn på profilen og endre eller legge til nummerskilt og administrere parkeringen sin slik man har behov for. 

 

Leie parkering "offline"

Enkelte parkeringsområder som ikke enda er tilgjengelig i online portalen tilbys selvsagt også. Finner du ikke området du er ute etter der, kontakt vårt kundesenter eller salgsavdeling, så hjelper de deg videre. 

 

Overgang til online løsning for de som i dag har plastkort-parkeringsbevis

Vi har mange abonnement-brukere som inngikk sin leieavtale med oss før vi introduserte online-løsningen. Disse har inngått avtalen "manuelt" (det vil si ikke gjennom online portalen, men via kontakt med vår utleie-avdeling).

Hvis du er en av disse, har du et parkeringsbevis som du må passe på å legge i frontruten på bilen slik at kontrollørene våre gjenkjenner din rett til å parkere på stedet. Mange av "plastkort-brukerne" glemmer eller mister kortene sine, spesielt i forindelse med kortfornyelsen. Da er det tidkrevende for dem å få tak i et nytt, all den tid det må sendes per post (jepp, snail-mail..). Dette er også årsaken til at vi nå anbefaler å gå over til online-løsningen. 

Iløpet av de neste månedene vil "plastkort-brukere" motta en e-post fra oss med informasjon om hvordan de kan bytte og heller administrere avtalen sin som beskrevet ovenfor. Har du ikke enda fått informasjonen, ta gjerne kontakt. Se kontaktdetaljer til høyre. Det kan være at parkeringsområdet du bruker ikke er lagt ut i portalen helt enda, eller at e-posten vi har sendt har gått til en feil oppgitt e-postadresse (eller havnet i spam-filteret). 

 

 

 

 


Fordeler

  • Administrer avtalen eller kjøpet selv via portalen og din profil
  • Fleksibel tilgang til din profil og historikk. 
  • Nummerskiltet på kjøretøyet fungerer som parkeringsbevis. Ingen plastkort nødvendig.
  • Fleksibilitet i bytte av kjøretøy. Du kan selv velge hvilket kjøretøy parkeringstillatelsen skal gjelde for  så ofte du ønsker.
  • Du slipper faktura (og fakturagebyr). Ditt kredittkort belastes automatisk ved kjøp.

 

Kom raskt i gang!

Klikk på knappen for å komme til Online portalen. Her kan du søke på byer og se i kartet på anlegget som er nærmest deg.

Søk parkering 

Hvis du allerede har opprettet en profil kan du logge inn her:

Logg inn på Leie Plass

  


Kontakt oss

Kontakt vår salgsavdeling eller vårt kundesenter dersom du har behov for hjelp, eller ønsker informasjon om hvordan du kan overføre din nåværende avtale til online-portalen.

Kontaktinformasjon finner du her

  


Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet ofte stilte spørsmål (FAQ) i forbindelse med Leie av plass:

Klikk her for FAQ om Leie Plass