LatePay_910xXpx.jpg

Etterbetaling på ANPR anlegg

Etterbetaling er mulig på parkeringsanlegg som bruker ANPR. Les mer om ANPR her.

Med etterbetaling kan du kjøre fra parkeringsanlegget uten å betale der og da: Gå inn på nettsiden for etterbetaling innen 48 timer og betal din parkering her.

Ingen ekstra avgift tilkommer.

Dersom du ikke etterbetaler på nettsiden og ingen betaling er registrert på deg, vil vi sende en faktura til kjøretøyets eier på parkeringsbeløpet.

Klikk her for å se video om hvordan blant annet etterbetaling fungerer. Andre betalingsmetoder beskrives også i videoen. 


Slik gjør du

Gå til nettsiden for etterbetaling 

  • Klikk på den grønne knappen for å komme til nettsiden for etterbetaling. Du kommer direkte inn på "betal og sjekk ut".
  • I søkefeltet nederst på siden skriver du inn ditt bilnummer på den bilen du har benyttet ved parkering og klikker deretter videre "søk".
  • Kjøretøyet vil deretter dukke opp på skjermen med nødvendig informasjon om sonenummer og parkeringstid for når parkeringen startet og stoppet.
  • Klikk på "betal og sjekk ut". Fyll deretter ut betalingsinformasjon og avslutt med å klikke "betal".

Anlegg med ANPR i dag

Etterbetaling er tilgjengelig på våre p-områder med ANPR (automatisk nummerskiltgjenkjenning). Les mer om ANPR her og se hvilke områder vi har ANPR på per i dag. 

  


Hvordan unngå etterbetaling?

Hvis du bruker parkeringsautomaten på parkeringsområdet du parkerer på eller benytter vår parkeringsapp, slipper du å etterbetale. 

Hvis du velger å bruke parkeringsautomaten på parkeringsområdet, må du taste inn ditt bilnummer/nummerskilt før du forlater parkeringsområdet. Følg deretter instrukser på skjermen. 

Du kan lese mer om appen vår her.   

    


Glemt betaling & etterbetaling?

Ikke noe problem.

Hvis du glemmer etterbetaling på web og vi ikke har en registrert betaling på ditt bilnummer/nummerskilt innen 48 timer etter at din parkering har stoppet, vil en faktura bli tilsendt i posten til kjøretøyets eier. Dette er ikke en parkeringsbot. Dette er en faktura som inkluderer normal takst for parkeringstiden din, i tillegg til et fakturagebyr.