Klikk på de ulike fanene for å lese mer. Den enkleste måten å betale på er via appen APCOA Flow. Du kan også gå direkte til betalingssiden her

Get it on Google Play

Med skiltgjenkjenning går alt sømløst

                                                                                                                                                                         Unngå faktura ved din neste parkering med automatisk nummerskiltgjenkjenning!    

Skiltnummeret leses ved innkjøring og starter p-tiden. Du trenger ikke å trekke billett. Ved utkjøring leses skiltet igjen og stopper p-tiden. 

 • Last ned APCOA Flow i App Store/Google Play. Registrer deg med profil, kjøretøy og betalingskort.
 • Ditt betalingskort vil bli automatisk belastet hver gang du parkerer på et område med automatisk nummergjenkjenning. Kvittering mottas på e-post.
 • Så enkelt er det! Du trenger ikke foreta deg noe ytterligere.

Etterbetaling på nett: Klikk her for etterbetaling på nett. Tast inn bilens skiltnummer og betal med kort. Du kan betale innen 48 timer etter utkjøring. Kvittering mottas på e-post.

Betalingsautomat: Betal med kort eller kontanter på betalingsautomaten rett før du kjører ut av parkeringsplassen.

Fakturagebyr: Vilkårene er skiltet ved innkjøring. Fakturagebyret ved tilsendt faktura ilegges for å dekke kostnadene ved å sende faktura til de kunder som velger den betalingsløsningen.

APCOA Parking Norway AS følger personvernloven og har innarbeidet rutiner for informasjon, skilting, intern kontroll og sletterutiner i tråd med gjeldende regler.

Dersom du har betalt parkeringen på forhånd (f.eks fordelsparkering, leieavtale, kontrakt, eller booking) så har vi hvitelistet bilen din og du trenger ikke gjøre noe som helst. Sjekk din avtale eller bookingbekreftelse for mer informasjon.  

Med skiltgjenkjenning får man ikke parkeringsbot på grunn av manglende betaling!

Klikk her for å gå til side for fordelsparkering for ansatte. 

Betaling til automat

Rett før du kjører ut kan du betale til automaten på stedet. Tast inn skiltnummeret ditt og betal med kort eller kontanter. 

Kø ved automaten? Bruke mobiltelefonen som betalingsautomat i steden. 

Glemmer du å betale vil det komme en faktura i posten, dette er ikke en parkeringsbot. 

 

  

 

 

Bruk mobilen som betalingsautomat

Den enkleste betalingsløsningen på mobil er å laste ned APCOA Flow. Du kan også betale opptil 48 timer etter du har kjørt ut fra parkeringsområdet på mobil. Velg den som passer deg best:

 • Mobil eller Nettbrett: Last ned Apcoa Flow 
 • Mobil eller Nettbrett: Gå direkte til websiden på https://mobilparkering.com
 • Fra Desktop: apcoa.no 

Med profil: Hvis du velger å registrere en brukerprofil lagres detaljene dine slik at du slipper å legge dem inn hver gang. Du får også tilgang til en rekke nyttige tjenester, som å krysse ulike biler med ulike betalingskort. Du kan også velge om du ønsker automatiske trekk, slik at du slipper å betale per gang samt full historikk og kvitteringstilgang. Dersom du har ID kort fra Avinor kan du også registrere Fordelsparkeringen din. Flere fordeler med profil:

 • Søk etter ubetalte parkeringer, betal dem, hent ut kvittering og send til deg selv på e-post
 • Søk etter betalte parkeringer og hent ut kvittering for disse og send til deg selv på e-post
 • Registrere et eller flere kjøretøy
 • Lagre et eller flere betalingskort
 • Koble ulike kort mot ulike kjøretøy, f.eks firmakort til firmabil og privatkort til privat bil
 • Automatisk trekk: Via "kjøretøy" kan du knytte et kort til et kjøretøy og skru av/på automatisk trekk

Uten profil: Du kan benytte løsningen for å betale for enkeltparkeringer uten brukerprofil. Du kan betale opptil 48 timer etter utkjøring. Tast inn skiltnummeret på bilen du parkerte med og følg instruksjonene på skjermen. Du får muligheten til å motta kvittering på e-post. Dersom betalingen ikke gjøres innen 48 timer vil det bli sendt en faktura. Fakturagebyr tilkommer.

Betaling med faktura

Hvis ingen betaling er registrert på ditt skiltnummer 48 timer etter at parkeringen har stoppet, vil en faktura bli tilsendt kjøretøyets eier. 

Dette er ikke en parkeringsbot, den er pålydende faktisk parkeringstid i henhold til gjeldende takster samt et fakturagebyr. For Avinors lufthavner er fakturagebyret på 49,-.

Se fanen for mobilbetaling på denne siden hvis du vil vite hvordan du unngår faktura. Vi anbefaler også å ta en titt på illustrasjonen eller videoen som du finner på denne siden. 

  

 

Avtalt parkering

Dersom du har en avtale med oss og f.eks har betalt parkeringen på forhånd har vi hvitelistet bilen din. 

Du trenger ikke gjøre noe som helst - bare kjør inn, parker og kjør ut igjen. 

Husk at det er ditt ansvar at du har informert oss om hvilke(t) kjøretøy du skal bruke når du parkerer med avtalen din. Slike avtaler kan for eksempel være:

 • Online Booking
 • Fordelsparkering (klikk for å lese mer)
 • Leieavtale /kontraktsparkerin
 • Andre avtaler om parkering

Dersom du bruker et annet kjøretøy enn det du har oppgitt i avtalen, er det umulig for oss å vite at det er du som kommer. Da kan det være du blir belastet vanlig parkeringsavgift. 

Sjekk derfor avtalen din med oss (f.eks bookingbekreftelsen eller leieavtalen). Der vil du se hva du må passe på og hvor du kan gå inn og redigere kjøretøyet som skal brukes.