EuroPark Kredittkort

Hvorfor Europark Kredittkort?

Enkelt - fordi det gir deg en smidigere parkeringshverdag!

Parkering er en vesentlig del av hverdagen til alle som kjører bil. EuroPark ønsker et mer fleksibelt parkeringstilbud for deg som kunde, og tilbyr derfor parkeringskortet EuroPark Kreditt. Med dette kortet trenger du ikke å tenke på kontanter, eller å ta vare på kvitteringer. Parkeringskostnadene vil bli tilsendt i form av en faktura. Du får inntil 60 dagers rentefri kreditt på all parkering. Man kan ha ett eller flere kort tilknyttet samme faktura, og alle detaljer er spesifisert per bruker. Dette er perfekt for bedrifter som ønsker oversikt, samtidig som det er enkelt for den ansatte med tanke på reiseregninger.

Det er ingen årsavgift på kortet. Bruker du altså ikke kortet i en periode, påløper det heller ingen kostnader. Fakturagebyret er på kr. 35,- inkl. mva.

Hvordan brukes kortet?

Enkelt - det brukes direkte i inn- og utkjøringen eller i automat.

Parkeringen går raskere med EuroPark Kreditt. Du kan parkere mer effektivt ved å bruke kortet direkte i inn- og utkjøringsbom!

Kan man ikke også bruke vanlige kredittkort på denne måten? I mange p-anlegg er det slutt på dette. For å skjerpe sikkerheten rundt betalingstransaksjoner har Eurocard/Mastercard/Visa (EMV kort) kommet med nye globale rutiner i alle bransjer. Dette innebærer at man må taste pin-kode i betalingsautomat for å betale med EMV kort. 

Vil du spare deg turen til automaten? Velg EuroPark Kredittkort som kan benyttes direkte i alle inn- og utkjøringsbommer som før -uten pin-kode. Hva med parkeringsområder som ikke har bomsystem? Her benyttes EuroPark kredittkortet enkelt og greit i betalingsautomaten.

Hvor kan jeg bruke kortet?

Enkelt - på de fleste av våre parkeringsområder

  • Parkeringsområder med bomsystem: Kortet benyttes som nevnt direkte i bommene ved inn- og utkjøring, eller i betalingsautomat.
  • Parkeringområder uten bomsystem: Automatene på parkeringsområder som ikke har bomsystem aksepterer EuroPark kredittkort på lik linje som andre kort.
  • Ingen kontanter
  • Ingen årsavgift
  • Ingen pin-kode
  • Ingen krav til bruk
  • Bare EuroPark Kreditt

Søknadsskjema

For å motta kortet må søknadsskjema fylles ut. Dette kan lastes ned under.

Skriv ut side 8 og 9 som inneholder skjemaet og fyll ut med godt synlig kulepenn. Send søknaden til oss i henhold til beskrivelsen i brosjyren.

Når godkjent vil kortet komme etter noen dager i posten. Hele prosessen tar omkring 5-10 arbeidsdager.