BOO_booking P6
  •  
  •  
 
 

Parkering på Bodø lufthavn

Parkeringsområdene på Bodø lufthavn forvaltes av EuroPark AS i partnerskap med Avinor.

Du vil finne områder med ulike prisintervall basert på avstand til terminalen.

Nye parkeringsrutiner med bom fra 14.10.15

Fra 14/10 2015, er det nye parkeringsrutiner med bomanlegg på Bodø Lufthavn. Bomanlegg gjør at våre kunder kan betale parkeringen på etterskudd. Man kan bruke kort direkte i inn- og utkjøring for direkte betaling, eller trekke billett. 

Vi har også installert forhåndsbestilling med Online Booking, slik vi har på våre øvrige lufthavner. Ved å booke får du rabatt på parkeringen og garantert plass på det området du booker. Klikk på linken til høyre og følg instruksjoner dersom du vil booke parkering. 

Under finner du en prisoversikt. 

MERK! P6 er et område som kun er for de som booker på forhånd (mer info lenger ned om dette). 

Ordinære Priser

Rollup priser fra Oktober 2016 (uten forhåndsbestilling)
  P1 - korttid P2 - langtid
Inn-/utkjøring <10 min* 0,- -
Per påbeg. 15 min 15,- -
1 time - 40,-
Døgn 310,- 240,-
1 uke 1095,- 895,-
Deretter per uke +1095,- +495,-

* Inn- og utkjøring innen 10 minutter er gratis. Etter 10 minutter betaler man pr 15 minutters intervaller. Alle priser er ink mva. 

Priser ved forhåndsbestilling

Online priser Oktober 2016
  P1 P2 P6 - Kun booking
Døgn 207,- 189,- -
1 uke 895,- 695,- 495,-
Deretter per uke +895,- +395,- +295,-
Weekend 3 døgn   395,-  
Weekend 4 døgn   495,-  
Weekend 5 døgn   595,-  

Nettside for Forhåndsbestilling, Online Booking er tilgjengelig fra 19.10.15.

Online booking er tilgjengelig på p-områdene P1, P2 og P6. Se priser ovenfor. 

Man må bestille 6 timer før man ankommer. Husk å skrive ut bookingbekreftelsen din og ta den med deg! Dette er ditt parkeringsbevis på at du har bestilt og betalt. 

Parkeringsområder på Bodø lufthavn

Det er flere parkeringsområder å velge mellom på Bodø Lufthavn. Vi har parkering i flere prisklasser og i ulik avstand fra terminalen. Likevel ligger alle parkeringsområdene i kort gangavstand. Se under for å finne ditt favorittområde!

 

P1 - Hente/bringe + Korttidsparkering

P1 ligger rett utenfor terminalen og har 144 plasser tilgjengelig. Se kart til høyre på siden. Dette inkluderer også HC-plasser. HC-plasser kan kun benyttes med gyldig offentlig bevis. 

P1 ligger innenfor et bomanlegg. Betal direkte med kort i inn- og utkjøringen, eller trekk billett. For deg som skal hente eller bringe, er det 10 minutters gratis parkering. Se prisliste over. 

Med online booking kan du forhåndsbestille din parkering på P1 og sikre deg plass til en rabattert pris! Se link til høyre på siden. 

 

P2 - Langtidsparkering

Hvis du skal stå parkert i lengre tid, bør du benytte P2. Det er totalt 414 plasser tilgjengelig. Se kart til høyre på siden. Dette inkluderer EL-bil og HC-plasser. EL-bil plassene er reservert for biler under lading (max 12 timer). HC-plasser kan kun benyttes med gyldig offentlig bevis. 

P2 ligger innenfor et bomanlegg. Betal direkte med kort i inn- og utkjøringen, eller trekk billett. Se prisliste over. 

Med online booking kan du forhåndsbestille din parkering på P2 og sikre deg plass til en rabattert pris! Se link til høyre på siden. 

 

P6 - Langtidsparkering - Kun for booking

For å parkere på P6, krever det at du bestiller på forhånd med Online Booking. Du må skrive ut bookingbekreftelsen din og legge denne i frontruten på bilen for kontroll. Glemmer du dette, risikerer du kontrollavgift. Bookingbekreftelsen er beviset på at du har en gyldig forhåndsbestilling. 

P6 har 1 uke som minimum parkeringstid. P6 ligger 350 meter vest for Terminalen, med noe lengre gangavstand enn de andre p-områdene. Se kart til høyre på siden. Det er 41 plasser tilgjengelig på P6. Det kan gå raskt fullt! 

Selv om du kan booke plass på P6 tett opp til innkjøringstidspunktet, anbefaler vi likevel at du bestiller i god tid hvis du vil være sikret plass. Hvis det er fullt vil du kunne se dette i bookingen. 

Du kan booke på P6 fra 19/10 2015. 

 

Hvorfor krever vi booking på P6?

Tidligere har ikke våre kunder vært sikret plass på området, man kunne derfor risikere å ankomme til et fullt område på grunn av få plasser tilgjengelig. Det er nå positivt at man kan sikre seg plass på forhånd med booking. 

Online Booking

Fra 19.10.15 vil du få muligheten til å bestille parkering på forhånd på Bodø Lufthavn. Du vil kunne oppnå en rimeligere pris samt sikre deg plass på området dersom du har booket på forhånd. 

Klikk her for å komme inn på bookingsiden til Bodø Lufthavn. 

Kart over området

Klikk på kartet for å se det større i et eget vindu.

Kontakt oss