•  
 •  
 
 

Parkering på Trondheim Lufthavn Værnes

Parkeringsområdene på Trondheim lufthavn Værnes forvaltes av EuroPark AS i partnerskap med Avinor. Det tilbys tusenvis av plasser, fordelt på både innendørs- og utendørs områder.

Du vil finne områder med ulikt prisintervall basert på avstand til terminal.

 • P-huset ligger bare noen meter unna terminalen og er et praktisk og tidsbesparende valg for travle reisende.
 • I den andre enden av skalaen har vi Lavpris Ute, et rimelig utendørs alternativ som ligger ca 8-10 min unna.

Ordinære Priser fra 16 September 2016

Rollup priser fra 16.09.2016 (uten forhåndsbestilling)
  P-hus Komfort og Korttid P-hus Økonomi Tak Lavpris Ute
0-12 min 0,- - -
12-30 min 30,- - -
1 time 50,- 50,- 50,-
Døgn 270,- 220,- 150,-
Døgn 4-8 (1 uke) 950,- 740,- 560,-
Døgn 10-15 (2 uker) 1370,- 1000,- 760,-
Døgn 17-22 (3 uker) 1770,- 1200,- 960,-
Døgn 24-29 (4 uker) 2170,- 1400,- 1160,-
 • P-hus Komfort og korttid har de første 12 minuttene gratis. Deretter koster det kr. 30,- for påbegynte 13-30 minutter og kr.50,- for påbegynte 31-60 min. 
 • P-hus Tak og Lavpris ute har minimum 1 time parkeringstid som må betales for.
 • Rollup er priser ved parkering som ikke er forhåndsbooket. 
 • For Online priser, søk på reisedato og tidspunkt på bookingsiden. Vi har alltid gode tilbud i P-huset! Online priser gis per hele døgn. Se link til høyre på siden. 
 • Hotell Radisson tilbyr rabatt på ordinær takst ved rabattstempel. Kontakt hotellet. 
 • Alle priser er inkludert MVA. Vi tar forbehold om prisendringer. 

Parkeringsområder på Trondheim lufthavn Værnes

P-hus Korttid - Når du bare skal hente eller bringe noen

Du finner området for korttidsparkering rett frem etter innkjøringen lengst mot terminalen. 

De nærmeste plassene er regulert til av og påstigning, mens øvrige plasser er korttidsplasser men max parkeringstid 4 timer. 

 

P-hus Komfort - Når du vil stå under tak

P-hus Komfort

Dette er et tilbud til deg som ønsker ekstra komfort på reisen. Her parkerer du under tak, nært terminalbygget og holder bilen fri for regn og snø. Det er over 2100 parkeringsplasser på dette området.

Lavpris - Når du skal være lenge borte

P-hus Økonomi Tak

På taket til p-huset kommer du svært nærme terminalen til en rimelig pris. For å kjøre til dette området benyttes innkjøringen til P-hus Komfort. Se kart og følg skilting til takplanet: Kjør gjennom bom til Komfort-sone og deretter gjennom bom til Økonomi Tak. Benytt samme kort/billett i hver bom. Området har over 220 plasser.

Lavpris ute

Dette parkeringsområdet har over 1000 plasser og er et tilbud til våre kunder som ønsker å parkere så billig som mulig på Værnes. Området ligger sentralt ved lufthavnen, med gangvei til terminalen. Det er ca 5-10 min gange. 

Om forhåndsbooking

Man kan bestille parkering på forhånd på flere av våre p-områder. Ved å forhåndsbestille er man garantert en plass. Se link til bookingsiden i boks til høyre på denne siden. 

Riktig og feil for en smidig bookingsopplevelse: 

RIKTIG: Å sørge for at du har med bookingbekreftelsen med QR-kode når du ankommer parkeringsområdet. Du velger selv om du vil skrive den ut på papir eller ta den med deg på smarttelefon. Hvis du velger smarttelefon, test på forhånd at du får opp QR-koden på skjermen på din telefon. 

FEIL: Å glemme bookingbekreftelsen. Da får du ikke tilgang til parkeringsområdet og det vil være for sent å avbestille (avbestilling må skje senest 24 timer før). Du vil da måtte betale for vanlig parkering i tillegg til bookingen som allerede er betalt. 

RIKTIG: Å scanne QR-koden i innkjøringen når du ankommer p-området. Da vil det automatisk skrives ut en billett til deg. Dette er din innkjøringsbillett som du skal bruke når du kommer tilbake. Legg den i hanskerommet på bilen eller ta den med deg på reisen og bruk den i utkjøringen når du skal hjem. 

FEIL: Å trykke på knappen for billett eller bruke betalingskort for at bommen skal åpnes selv om man har en booking: Hvis man av en eller annen grunn ikke greier å scanne QR-koden, ta kontakt med oss på callingen og vi vil hjelpe deg. Ikke kjør inn uten å ha scannet. Du vil da bli belastet en gang til for parkeringen. 

Forklaring på hvordan du gjør dette står også nøye forklart i punkter i din bookingbekreftelse, samt i "Hjelp og FAQ" på booking nettsiden (øverst til høyre). 

Servicehall & bilpleie

Rett ved tårnet og innkjøringen til P-hus Komfort finnes serviceanlegget. Her tilbys alt av bilpleie, dekkservice, verksted og EU kontroll. Slå to fluer i en smekk og sett bilen til service eller pleie mens du er ute og reiser!

Parkerer du ofte?

Parkerer du ofte på Trondheim Lufthavn Værnes? Bedrifter eller privatpersoner som reiser mye har behov for en praktisk parkeringsordning ved lufthavnen. Ta kontakt med oss for en kontraktsavtale, og hør hva vi kan gjøre for deg eller din bedrift! Se ovenfor for kontaktdetaljer.

Du kan også søke om parkeringskortet EuroPark Kreditt, et parkeringskort uten årsavgift som gjør at du får utgiftene på faktura til deg selv eller til din bedrift.

TagMaster på Trondheim Lufthavn

Vi gjør det enklere å parkere på Trondheim Lufthavn Værnes!

På grunn av at alle nye Autopass brikker blir kryptert, erstattes nå Autopass med TagMaster på Trondheim lufthavn Værnes for kunder i P-hus Komfort og for buss og taxi. 

Klikk her for å lese mer om TagMaster-brikken og registrering. 

Direkte kontakt

Du kan også kontakte kundesenteret (klikk her for kontaktdetaljer).

Betalingsmetoder

 • Ved å benytte bensinkort eller kredittkort direkte ved inn- og utkjøring kan du enkelt og effektivt betale parkeringsavgiften.
 • Husk at billett også kan betales ved utkjøringen om man betaler med kort.
 • Kontantbetaling må skje til betalingsautomater plassert i terminal, i p-hus og uteområder.

Parkering for HC

 • P-hus Komfort har 13 plasser reservert for HC. Plassene er i nærhet til gangsoner som fører til terminalen. 
 • Ordinær p-avgift gjelder.
 • Husk HC kortet godt synlig i bilens frontrute!

EL-bil

 • P-hus Komfort har 24 plasser reservert med ladestasjoner til EL-bil 
 • Lading er gratis
 • Ordinær p-avgift må betales