Velkommen til Parkering på Tromsø Lufthavn

EuroPark drifter parkeringsområdene på Tromsø Lufthavn. Her finner du mange ulike parkeringsområder i alle prisklasser og i ulik avstand fra Terminalen. Du kan velge mellom parkering under tak eller uteområder et stykke unna. Les mer om de ulike parkeringsområdene her...

 

Parkering med bomanlegg

Den store nyheten i 2012 for parkeringen på Tromsø lufthavn er uten tvil bomanleggene på P1, P2 og P3. Parkeringsområder med bomanlegg er svært praktisk og populært på mange andre store lufthavner i Norge. Det er mange positive ting slike anlegg bringer med seg, flere av dem er grunnet et moderne anlegg som er teknisk mer avansert enn ”vanlige automater”:

 

1) 10 minutter "gratis"

Siden p-avgiften ikke begynner å løpe før det har gått 10 minutter, kan man kjøre inn på området for korte ærend som av- og påstigning. Man må trekke billett, men kjører man ut innen 10 minutter vil det ikke påløpe noen avgift.

 

2) Ingen "negative overraskelser på frontruten"

Den mest populære ”bivirkningen” av et bomanlegg er at man ikke trenger å bekymre seg for å motta parkeringsgebyrer for overgått p-tid. Man betaler når man henter bilen - og kan derfor ikke stå ”over tiden”.

 

3) Enklere og sikrere betaling

Betalingen kan foregå ved å betale med kredittkort direkte i inn- og utkjøringen. Det er praktisk at man har muligheten til å slippe å gå til en automat for å betale. Man kan også trekke billett i innkjøringen og betale denne i automat. Man må benytte pin-kode ved betaling, dette øker betalingssikkerheten. All betaling foregår på etterskudd slik at man ikke behøver å bekymre seg for at p-tiden går ut.

 

4) Parkeringrabatter

Med intelligent parkeringsteknikk kan vi nå tilby automatiserte parkeringsrabatter. For eksempel rabattert weekendpris, se prislisten!

 

5) Forhåndsbestilling av parkering på Internett

Med tiden vil det også bli mulig å forhåndsbestille parkering på Tromsø lufthavn, noe vi vet mange av våre kunder ønsker. Tjenesten er foreløpig ikke klar, men vil bli tilbudt i løpet av 2012, så følg med!

 

Parkering uten bomanlegg

Områdene uten bomanlegg har tradisjonelle betalingsautomater. Disse aksepterer mynt og kredittkort. Er du usikker på hvor lenge du skal være borte (på grunn av forsinkelser eller endringer i reisen), anbefaler vi at du benytter kredittkort, og kjøper litt lengre p-tid enn forventet. Når du kommer tilbake og drar kortet for å avslutte parkeringen, blir du kun belastet for benyttet p-tid. Brukerveiledning står forklart på alle p-automater.