APCOA pressemeldinger

EUROPARK, Oslo, Norge

Europark inngår strategisk og langsiktig samarbeid med arvato Financial Solutions

Avtalen inkluderer administrasjon og kjøp av kontrollavgifter, klagebehandling, reskontrohåndtering, inkasso og kjøp av dagens inkassoportefølje. I tillegg overtar arvato flere ansatte fra Europark-konsernet.

arvato og EuroPark inngår et samarbeid på lengre sikt for å sikre kontinuitet og vekst.

«Vi er svært fornøyde med å ha inngått et strategisk samarbeid med Europark. arvato skal levere smidige og innovative tjenester og effektive prosesser med høy kvalitet som vil bidra til å skape merverdi og vekst for Europark. At vi samtidig overtar dyktige ansatte fra Europark, som kjenner forretningskritiske tjenester og prosesser fra innsiden, gjør at vi har alle forutsetninger for et langsiktig og godt samarbeid. Denne avtalen er av stor betydning for vår vekststrategi og våre målsetninger, hvor vi satser betydelig innenfor parkering.» sier Karl Otto Aam, Country Manager i arvato Norge. «Med denne avtalen blir arvato en ledende leverandør av Business Process Outsourcing (BPO) - tjenester for parkeringsbransjen i Norge.»

 «Avtalen med arvato gir oss i større grad anledning til å fokusere på vår kjernevirksomhet» sier Heidrun Fredriksen, Økonomi Direktør for EuroPark Norge. «Et samarbeid med arvato som er ledende innenfor fakturahåndtering og inkasso i Europa gjør det enklere for oss å følge opp klagebehandlingen på brudd på parkeringsbestemmelser og inndrivelse av kontrollavgifter på en effektiv måte. Vi har valgt arvato på grunn av deres omfattende erfaring i parkeringsbransjen.»

EuroPark er den største aktøren innen parkering i Norge og er eiet av APCOA Parking Holdings GmbH. APCOA Parking er den ledende europeiske operatør av parkeringsanlegg. Konsernet tilbyr et komplett tjenestespekter for eiere av parkeringsanlegg. Konsernet forvalter i dag rundt 1,3 millioner parkeringsplasser på over 7.500 steder i 12 land. Det europeiske hovedkontoret er lokalisert i Stuttgart. Tjenester som tilbys er drift av parkeringsanlegg og park& control, inkassotjenester, sikkerhet og samarbeid innenfor markedssegmentene flyplasser, parkering på åpne plasser, messer og arrangementer, kjøpesentre, hotell, sykehus og gateparkering.

arvato Financial Solutions er en global leverandør av finansielle tjenester, og del av det tyske Bertelsmannkonsernet. Selskapet leverer profesjonelle outsourcingtjenester (Finance BPO) som fokuserer på kontantstrømmen i alle faser av kundens livssyklus – fra risikostyring til fakturering, salg av fordringer og inkasso. Selskapet har rundt 7000 medarbeidere i 22 land. arvato håndterer rundt 10 000 kunder, noe som gjør de til Europas tredje største leverandør av integrerte finansielle tjenester.

 

Kontaktpersoner arvato Norge: Karl Otto Aam.

Kontaktpersoner EuroPark Norge: Heidrun Fredriksen.

arvato Financial Solutions har inngått en avtale om håndtering av kontrollavgifter for EuroPark. EuroPark har valgt arvato som leverandør

... mer

APCOA PARKING, Stuttgart, Tyskland

Ny toppledelse styrer APCOA inn i videre vekstfase

 

  • Philippe Op de Beek tiltrer som CEO 4. april 2016
  • Steffen Bätjer tiltrer som CFO 1. mars 2016
  • Tidligere CEO Ralf Bender støtter APCOA som
... mer

APCOA PARKING, Stuttgart, Tyskland

APCOA PARKING Group viser til positive resultater i de første 9 månedene av 2015

  • APCOA-gruppens omsetning klatrer til 494.6 millioner EUR (Forrige år: 492.0 millioner EUR)
  • EBITDA stiger til 37,7 millioner EUR (Forrige
... mer

APCOA PARKING Stuttgart, Tyskland

APCOA donerer 10.000 EUR til Action Medeor

Stuttgart, 30 november 2015: APCOA PARKING har donert 10.000 EUR til Action Medeor, Europas største medisinske hjelpeorganisasjon. 

... mer

APCOA PARKING, Stuttgart, Tyskland

ACI EUROPE Best Airport Awards

Den 10. årlige "ACI EUROPE Best Airport Awards" ble annonsert i slutten av mai. ACI EUROPE kongressen er arrangert av Fraport.

... mer

APCOA nyheter / pressemeldinger

APCOA pressemelding
2016
2015
2014
2013
2012
2010
2009