VISJONER OG VERDIER

Vi sørger for vellykkede partnerskap.

APCOA PARKING har en visjon for eiendomsbesittere som vil ha mer enn bare en tjenesteleverandør.

Vi tilbyr full forvaltning av parkeringsområdet ditt, fra driftsløsninger til arbeidsprosesser, standardisert teknologi og ekstra inntektsmuligheter.

Vi vil hjelpe deg med å tilby best mulig service, designet for å oppfylle kravene til parkeringsbrukerne.

Derfor bruker vi lokale eksperter i alle landene vi forvalter parkeringsplasser i, og bygger tjenester og produkter som fungerer for dine markeder.

Vi er alles førstevalg.

Vi ønsker å være førstevalget for parkering.

Førstevalget for besittere av eiendom ved å tilby de beste driftsmessige, teknologiske og økonomiske løsningene samt få flere fornøyde forbrukere til parkeringsplassene deres.

Førstevalget for bilførere ved å tilby enestående tjenester og produkter som er designet for å oppfylle individuelle behov lokalt.

Og førstevalget for medarbeidere, da integritet og lojalitet er hjørnesteinene av selskapets filosofi.

Vi vet hvordan.

Vi vet hvordan vi skal få parkeringsplassene dine til å fungere bedre, generere mer inntekter og skape spennende nye produkter og tjenester som øker lojaliteten blant parkeringsbrukerne dine.

Våre regionale eksperter designer parkeringsprogrammer, tilbud og produkter som oppfyller kravene til lokale brukere, og vår enestående stab og standardiserte driftsprosedyrer sikrer profesjonalitet på øverste hylle ved hvert anlegg.

Vi har et fremtidsrettet fokus. Parkeringsplassene og drosjeholdeplassene vi forvalter, nyter godt av vår miljøbevissthet, sosiale og kulturelle forståelse og 40 år med dokumentert fartstid.

Vi forstår markedet ditt.

Med mer enn 7400 lønnsomme anlegg i 12 europeiske land er vi et virkelig internasjonalt selskap for parkeringsforvaltning.

Vi er den klare markedslederen i 6 av disse 12 landene, og markedsandelen vår stiger hvert år i de andre.

Vi bruker lokalkunnskap som bakgrunn for produktdesignen i hvert land, og en internasjonal ekspertise som gir oss et enormt grunnlag for overføring av ferdigheter og erfaring. Det gjør oss til et av verdens mest pålitelige, allsidige og stabile selskaper for parkeringsforvaltning.

Våre kjernekonsepter; bærekraftighet og innovasjon gjør oss til en ideell forretningspartner. Vi gjør alt for å drive parkeringsplassene dine på en bedre måte.

"We know how"

Forventer du mer enn bare en driftsoperatør?
APCOA PARKING er da en pålitelig partner! 

APCOA PARKING har en klar visjon for fremtiden: vi ønsker å være førstevalget. Førstevalget for eiendomsbesittere, som vi tilbyr de beste løsningene. Førstevalget for bilførere, som blir tilbudt enestående tjenester og produkter, og selvfølgelig førstevalget for våre ansatte, hvis integritet og lojalitet er vår bedriftsfilosofi.

We Know How - våre folk og topp profesjonalitet er i kjernen i vår kompetanse

 

  • Vissheten og stabiliteten til nr. 1 - markedsleder i 6 av 12 europeiske land
  • Lokal kunnskap - hver parkeringsplass være lønnsomme i seg selv
  • Internasjonal kompetanse - internasjonal fagkunnskap
  • Skreddersydde løsninger - fleksible, effektive og lønnsomme konsepter som passer til individuelle behov
  • Bærekraft - langsiktig, pålitelig forretningssamarbeid
  • Vår bedriftsarv - over 40 års erfaring