Sosialt ansvar

Vi bryr oss om andre

APCOA er opptatt av bedriftens samfunnsansvar og bærekraftighet. Dette kan bedømmes av personene som bruker, leverer og drar fordel av tjenestene våre.

Derfor tilbyr vi spesiell assistanse til mødre med små barn, funksjonshemmede og eldre, og derfor investerer vi et betydelig årlig beløp i bevissthetskampanjer for trafikksikkerhet og sikkerhetsinitiativer for unge bilister.

Vi bryr oss om sikkerhet

Vi gjør alt vi kan for å gjøre parkeringshusene våre, og parkeringsplassene dine, trygge og innbydende.

Medarbeiderne våre har gode HMS-kunnskaper og får ypperlige muligheter til å lære og utvikle seg i karrieren.

Vi er svært stolte over at innsatsen vår har gitt oss bronsesertifiseringen fra Investors in People i Storbritannia.

Vi bryr oss om fremtiden

APCOA PARKING tenker allerede på morgendagen.

Som et selskap involvert i forvaltning av trafikk og parkering, føler vi at vi har en plikt til å drive på en bærekraftig måte. Vi ønsker å investere kunnskapen og ressursene våre i å redusere de negative effektene av tung trafikk på veiene.

Reduserer forurensning via trafikkontroll

Vi samarbeider nært med GPS-produsenter for å redusere kødannelser i store byer, som ofte oppstår når førere leter etter parkering.

Vi tilbyr også tydelig, konsekvent skilting som dirigerer førere direkte til parkeringsplasser forvaltet av APCOA PARKING.

Reduserer forurensning via teknologi

APCOA PARKING engasjerer seg i å oppfordre til, utvikle og implementere ny teknologi for å redusere forurensning.

I den forbindelse har vi installert ladepunkter for elbiler på mange av parkeringsplassene vi forvalter.

Vi har også bidratt til å utvikle skyttelbusser med lave CO2-utslipp på store internasjonale flyplasser, og reduserer hele tiden miljøpåvirkningen av driftsprosedyrene våre.

Bedre energiforbruk på APCOA-parkeringsplasser

Vi bruker LED-belysning og avstandssensorer på billettautomater. Dette reduserer strømforbruket drastisk på parkeringsplassene vi forvalter.

Resultatet er en reduksjon i energiforbruket på mer enn 70 %.

Vi installerer også solcellepaneler på takene av store fleretasjes-parkeringsplasser, og pumper overflødig generert energi tilbake til strømnettet.

En bedre levemåte for kundene dine

Vi engasjerer oss i å finne nye måter å redusere energi på, tilby en bedre tjeneste til kundene dine og å nå ut til lokalsamfunnet.

Vi tilbyr sosial sponsing, sjenerøse samfunnsinvesteringer og tjenestepakker som er designet for å være gunstige for regelmessige brukere av parkeringsområdet ditt.

Vår doble tilnærming til bedriftens samfunnsansvar og bærekraftighet – å ta vare på ressursene du bruker og ta vare på kundenes goodwill – øker verdien av virksomheten og eiendommen din.

HVA VI HAR OPPNÅDD

 • Redusert CO2 på London Heathrow med intelligente busser
 • Solcellepaneler installert på Stuttgart lufthavn
 • Mer enn 1300 anlegg forvaltet av APCOA PARKING programmert inn i ledende GPS-systemer
 • Ladepunkter for elbiler utrullet på de fleste parkeringsplasser drevet av APCOA
 • LED-belysning og avstandssensorer reduserer energiforbruket på parkeringsplasser med mer enn 70 %

BILDELING

 • En vekstrate på 20 % i bildelingsmarkedet i Europa er et betydelig tall med tanke på fremtidens kundekrets.
 • Parkeringsplasser forvaltet av APCOA PARKING kan inkludere faste plasser for kjøretøyer fra bildelingsselskaper, med spesialpriser for «bildelere» som parkerer på utpekte plasser.
 • Nå ut til bildelingsselskaper, gi dem et eget sted hvor forbrukerne deres kan hente delte kjøretøyer, og oppnå en ekstra inntektsstrøm fra eiendommen din.

E-MOBILITET

 • Gi flere førere en bedre grunn til å bruke parkeringsplassen din.
 • Vi i APCOA PARKING har installert ladepunkter på mange av parkeringsplassene vi forvalter. Dermed kan kundene dine lade opp elbilene sine mens de handler, deltar på konferanser og bedriftsarrangementer eller er på reise.
 • Du kommer til å gjøre deg bemerket som en miljøbevisst tjenesteleverandør og legger til rette for et større tilsig av parkeringsbrukere.
 • Vi jobber sammen med internasjonale energiselskaper for å utvikle elektriske fyllingsstasjoner ved alle parkeringsplassene vi forvalter.
 • Hjelp kundene dine til å takle de to hovedproblemene ved å kjøre en elbil – korte distanser og lange ladetider – ved hjelp av våre høyteknologiske parkeringsstasjoner.