Bærekraftighet

APCOA PARKING tenker på morgendagen allerede i dag.

For å beholde vår suksess også i fremtiden, er det viktig å drive bærekraftig for å beskytte miljøet og bruke ressurser sparsommelig. Derfor samarbeider APCOA PARKING med kart produsenter vedrørende satellittnavigasjon. Slik kan vi redusere trafikken i store byer forårsaket av bilførere på jakt etter parkering. Videre gjør APCOA PARKING en varig forpliktelse til samfunnet.

APCOA PARKING tilbyr løsninger for bærekraftig vekst og vår drift innebærer forsiktig bruk av ressurser. Takket være konsekvent skilting og samarbeid med de riktige leverandører, hjelper APCOA PARKING til å redusere bytrafikk forårsaket av bilførere på jakt etter en parkering. Tekniske nyvinninger som CO2 reduserte skyttelbusser på internasjonale lufthavner er viktig for oss.

OPpdragsgivere kan forvente en bærekraftig tilnærming til naturen og en bærekraftig økning i eiendommens verdi fra APCOA PARKING. Gjennom å drive lønnsomt på lang sikt, tilbyr vi et sofistikert merverdiprogram:

 • Mindre trafikk i byer forårsaket av bilførere på jakt etter parkering
 • CO2 reduserte skyttelbusser
 • Social sponsoring
 • Langsiktige kontraktsforhold
 • Kundevennlige tilbud

Noen av våre prestasjoner i korte trekk:

 • CO2 reduksjon av intelligent bussing på London Heathrow Airport
 • Solcellepaneler har blitt installert i parkeringshus på Stuttgart Airport. Kraften som genereres strømmer direkte inn i det lokale strømnettet - vårt bidrag til et bedre miljø
 • APCOA PARKING optimaliserer kontinuerlig prosessen med å enklest mulig finne parkering gjennom manuelle og digitale løsninger. Mer enn 1300 parkeringsplasser er systematisk programmert inn i ledende navigasjonssystemer. APP'er og e-handelsløsninger gjør at man kan lete frem og bestille sin plass på forhånd - så vet man hvor man skal. Effektiv og tydelig skilting letter vanskelig infrastruktur. Sammen hjelper dette bilførerne til å redusere tid og drivstoff brukt på å lete etter en parkeringsplass 
 • Utrulling av ladepunkterfor elbiler i APCOA PARKING parkeringsplasser. I Norge har vi lagt ut alle våre ladeplasser på sidene til el-bil foreningen
 • APCOA PARKING forvalter ressurser effektivt på sine parkeringsområder. Vi sparer på bruken av konvensjonell energi der det er mulig og oppsøker aktivt og fremme bruken av alternativer. For eksempel installerer vi kun systemer med lavt energiforbruk og redusert miljøbelastning
 • LED-belysning og spesielle sensorer på billettmaskiner gjør det mulig å redusere deres gjennomsnittlige energiforbruk med over 70 %
 • El- og hybridbiler benyttes i stor utstrekning i vår daglige virksomhet

 

 

 

El-bil

Elektriske biler har kommet for å bli, og APCOA PARKING er klar! Vi utstyrer stadig flere av våre parkeringsområder med ladestasjoner. På denne måten gjør vi vårt for å være med på å løse de to viktigste problemene som el-bil eiere står overfor: kort rekkevidde og lang ladetid.

Sammen med internasjonale energiselskaper, arbeider vi for å utvikle "filling station of the future". En annen god grunn til å velge APCOA PARKING!

 

 

 

Car Pooling

Deling av bilen blir stadig mer populært, særlig nedover i Europa. Det har også startet så smått opp i Norge. Selv om mange fortsatt ønsker bekvemmeligheten av å kjøre en bil, har de ikke nødvendigvis ønske om å eie en.

Et kjøretøy som tilhører en "bildelings-gruppe" (Car pooling) byttes ofte i mellom "eiergruppen" og er mye veien - mye mer enn privateide biler. Dermed er det også behov for "mer parkering" for slike biler, ofte på kort varsel. Bedrifter som tilbyr bildeling har behov for faste plasser hvor biler kan bli plukket opp.

Etterspørselen vokser stadig. Vekstrater på 20% taler for seg selv.
APCOA PARKING samarbeider med både nasjonale og europeiske leverandører, og kan tilby spesielle betingelser for langsiktig parkeringsplasser i bestemte områder.