Om denne nettsiden

Innhold

Forfatteren forbeholder seg retten til ikke å være ansvarlig for aktualiteten, riktigheten, fullstendigheten eller kvaliteten på informasjonen . Erstatningskrav vedrørende skader forårsaket av bruk av informasjon gitt, inkludert noen form for informasjon som er ufullstendig eller feil, vil derfor bli avvist.

Ikke alle tilbud er bindende og uten forpliktelser. Deler av sidene eller hele publikasjonen inkludert alle tilbud og informasjon kan bli utvidet, endret eller delvis eller fullstendig slettet av forfatteren uten egen kunngjøring. 

  

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser: last ned her

Merk at vilkår og betingelser for booking/forhåndsbestilling av parkering på Avinors lufthavnerer lokalisert på de enkelte sidene hvor du kjøper denne tjenesten, da det er Avinor som leverer bookingløsningen. 

Ved Leie av Parkering (kontraktsparkering) vil det følge en separat kontrakt tilpasset hver bruker som gir deg innsyn i vilkår og betingelser for din leieavtale. 

 

Personvern

Der muligheten til å sette inn personlige eller forretningsmessige data er gitt (e-postadresser, navn, adresse osv), gjøres dette frivillig av brukeren av nettstedet.

Bruk og betaling av alle tjenester er tillatt - hvis og så langt teknisk mulig og rimelig - uten spesifisering av personlige data eller under spesifikasjon av anonymiserte data eller et alias.

Bruk av slike data for markedsføringsformål er forbudt med mindre brukeren har gitt sin godkjennelse til det.

Ingen sensitiv informasjon (som betalingsinformasjon) vil lagres. 

 

Henvisninger og lenker

Forfatteren er ikke ansvarlig for innholdet på linkede eksterne sider. Hvis skade oppstår ved bruk av informasjon som presenteres på andre nettsider, kan bare forfatteren av de respektive sidene være ansvarlig, ikke den som har knyttet til disse sidene. Videre er forfatteren ikke ansvarlig for eventuelle innlegg eller meldinger publisert av brukerne på ulike diskusjonsfora, gjestebøker eller e-postlister.

 

Copyright

Forfatteren har ikke ment å benytte opphavsrettsbeskyttet materiale for publisering.Opphavsretten til alt materiale som er skapt av forfatteren er forfatterens eget. Enhver kopiering eller bruk av objekter som bilder, diagrammer, lyder eller tekster i andre elektroniske eller trykte publikasjoner er ikke tillatt uten avtale med forfatteren.

Forfatteren er ikke ansvarlig for gyldigheten av noe form for gjengivelse av informasjon fra nettstedet.

 

Gyldighet

Denne ansvarsfraskrivelsen er å anse som en del av dette nettstedet. Dersom deler av eller seksjoner av betingelsene i denne erklæringen er ikke lovlig eller korrekt, vil likevel det øvrige innholdet forbli upåvirket av dette faktum.