IconCP100x100.png

Søk parkeringsplass

Logg inn i portal

 

Leie Parkering

Nå kan du leie parkering gjennom nettportalen vår. Avhengig av parkeringsanlegg og tilgjengelighet tilbys ulike løsninger: 

  • Løpende: Avtalen er løpende som et abonnement inntil du ønsker å si den opp. Vi tilbyr for eksempel 1 måned løpende eller 3 måneder løpende. 
  • Ikke løpende: Et sesongkort kan kjøpes for èn helg, èn uke, èn måned og så videre. Når perioden man har kjøpt er over, må man selv fornye sesongkortet. 
  • Kupongkode: Hvis du har en kupongkode huker du av for dette og legger inn koden. Koden "låser opp" flere parkeringsmuligheter og priser. I feltet for steder og anlegg vil du velge mellom de løsningene som gjelder for koden du har. Her kan du se hvordan den brukes

Hvis du ikke finner parkeringsområdet du er ute etter i portalen når du søker, eller det ikke kommer opp noen parkeringalternativer der, ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Du finner kontaktinformasjon lenger ned på denne siden.

 

Fordeler med å leie parkering på nett

  • Ved første gangs kjøp registrerer man nødvendig informasjon i portalen og betaler parkeringen direkte.
  • Løpende abonnementer blir automatisk trukket månedlig og slipper faktura og fakturagebyr.
  • Bilens nummerskilt fungerer som "parkeringsbevis". Ingen plastkort eller parkeringsbillett nødvendig.
  • Når man leier parkering har man alltid tilgang til området og kan kjøre inn og ut så mye man ønsker i perioden man har kjøpt for.
  • Med brukernavn og passord kan man logge inn på profilen og endre eller legge til nummerskilt og administrere parkeringen sin slik man har behov for. 

  

Har du vårt parkeringsbevis som et plastkort?

Vi har flere som leier parkering av oss som inngikk leieavtalen sin før vi introduserte online-løsningen. Hvis du er en av disse, har du antagelig et parkeringsbevis som et plastkort som du må passe på å legge i frontruten på bilen slik at kontrollørene våre gjenkjenner din rett til å parkere på stedet.

Mange som bruker disse parkeringsbevisene i plast gir oss tilbakemeldinger om at det er lett å glemme kortet, spesielt fordi disse stadig fysisk må fornyes og fordi man bytter bil.

  • Fremover vil alle med slike plastkort motta en e-post fra oss med informasjon om hvordan de kan bytte over til den digitale løsningen vår som beskrevet ovenfor. Har du ikke enda fått informasjon fra oss, ta gjerne kontakt med vårt kundesenter eller avdeling for Leie Parkering, se over for kontaktinformasjon of ofte stilte spørsmål.
  • Du kan sjekke selv i portalen om området du ønsker er ledig/tilgjengelig. Dersom området du ønsker ikke er tilgjengelig i portalen kan du kontakte oss så hjelper vi deg videre. 

            

 

Kontakt oss

Images1922x550_LeieParkering.png

Dersom du har behov for hjelp eller ønsker litt mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss. Du kan snakke med vårt døgnåpne Kundesenter eller vår avdeling for leie av parkering.

Vi har også samlet noen ofte stilte spørsmål i forbindelse med leie av parkering som du kan titte igjennom. Kanskje du finner svar på ditt spørsmål.